Dating met beperking vergelijken

Dating is voor iedereen en dus ook voor mensen met een verstandelijke of lichamelijk beperking. Ook zij willen hun leven met iemand anders delen. Het probleem is echter om contact te komen met anderen. Hier helpt een datingsite voor mensen met een beperking mee. Een aantal datingsites zijn hier speciaal voor ingericht. Door gelijkgestemden te vinden is het eenvoudiger om een date te regelen. Hieronder vind je een aantal datingsites die jou helpen met daten terwijl je een beperking hebt.

Capido

Capido is de nummer 1 datingsites voor singles met een beperking. Daarbij kun je kiezen uit een verstandelijke of lichamelijke beperking. Iedereen kan gratis aanmelden en 3 berichten per dag versturen. Is dit niet voldoende? Dan kun je een abonnement nemen voor €11,95 per maand of €7,50 per maand voor 6 maanden. Hiervoor kun je zoeken naar singles, singles bezoeken, foto’s bekijken, flirten, favorieten toevoegen en berichten sturen.

Uniekdating

Uniekdating werkt anders dan je gewend bent. Uniekdating is namelijk een online bemiddelingsbureau met een focus op singles die een licht verstandelijke beperking of autisme hebben. Als single krijg je een datingcoach die jou helpt met het vinden van een partner of vriendschap. De kosten bedragen eenmalig €39,95 voor een inschrijving en €15 per maand voor een lidmaatschap. Dit filmpje legt het voor je uit. De datingcoach zorgt in ieder geval voor de eerste stap(pen).

Oogvoorliefde.nl

Oogvoorliefde.nl is een datingsite voor iedereen met een beperking. Een beperking moet namelijk geen belemmering zijn voor de liefde. De datingsites helpt andere mensen met een beperking bij elkaar te brengen. De kosten bedragen slechts €11,95 per maand of €23,95 voor een 3-maanden abonnement.

ABCDate

ABCDate.nl is een veilige datingsites voor mensen met een verstandelijke beperking en is één van de grootste netwerken. Op deze website kunnen ook begeleiders en mantelzorgers terecht voor deelnemers. Het fijne van ABCDate.nl is dat de teksten worden gesproken op de website zodat je het niet hoeft te lezen.

krant aanbiedingen
Voorkeuren
Categorieën