Alle datingsites van Nederland

Als je op zoek bent naar een geschikte datingsites, dan kom je al gauw bij de grote spelers terecht. Dit is echter slechts een selectie van het aantal datingsites dat actief is in Nederland. Wij zetten graag alle datingsites voor je op een rijtje. Je vindt alle datingsites van Nederland ook terug in onze vergelijker.

Lexa

De datingsites Lexa is één van de grotere spelers in ons land. Met duizenden nieuwe aanmelden per dag en al meer dan 300.000 succesverhalen is dit een goede start om te nemen naar online dating.

Parship

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan ben je bij Relatieplanet wel aan het juiste adres. Zij focussen zich op singles met een hoger opleidingsniveau. Zo vind je hier enkel gelijkgestemde singles. Verder vindt maar liefst 1 op de 3 leden een nieuwe partner via Parship.

Be2

Bij Be2 vul je een persoonlijkheidstest in en aan de hand daarvan krijg je contact aanbevelingen. Zij zijn ervan overtuigt dat de persoonlijkheidstest je meer kans biedt op het vinden van geschikte singles.

Cupify

Veilig en anoniem daten via Cupify. Meld je gratis aan en ontdek de mogelijkheden. Ondanks dat je met een gratis account al veel kunt doen, zijn er ook betaalde abonnementen. Inschrijven is gratis, dus begin daar eens mee.

Ematch

Ematch is een casual datingsites met een groot aantal leden, hoog slagingspercentage en goede man-vrouw balans. Ruim 1 op de 3 vindt uiteindelijk de liefde via de datingsites. Aanmelden is gratis en er zijn circa 1000 inschrijvingen per week.

Cu2

Cu2 is een datingsites van twee werelden. Je kunt hier singles ontmoeten, maar je ook ook vreemdgaan. Het is eenvoudig om anoniem te blijven, maar als je meer wilt dan zijn er mogelijkheden. De focus ligt voornamelijk op de uitgebreide chatfunctie.

Chisple

Chisple is een online datingsite waar je eenvoudig je vriendenkring kunt uitbreiden en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is een fijne website met een focus op mensen tussen de 30 en 55 jaar.

Maatje Meer

Op de datingsite Maatjemeer kom je singles tegen met een maatje meer. Ben jij dus volslank of gezetter dan anderen? Dan kun je hier je nieuwe date vinden. Ook ideaal voor singles die op zoek zijn naar iemand met een maatje meer.

Wytegearre

Singles uit Friesland kunnen terecht bij Wytegearre. Zo wordt het eenvoudig om op zoek te gaan naar singles bij jou in de buurt en die de Friese taal beheerst.

Pepper

Pepper is een bekende datingsite in Nederland dat het net even anders doet. Zij vinden dat een foto meer zegt dan tekst. Daarom zal je bij Pepper een collage maken met foto’s van jouw interesses. De datingsite is ook bekend van de radio en televisie.

Relatieplanet

Relatieplanet wint veel prijzen op het gebied van online dating. Zij bedienen meer dan een miljoen leden en hebben al 242.000 succesverhalen op haar naam staan. Dagelijks komen er een paar honderd leden bij. Meld je gratis een ontdek Relatieplanet zelf.

50plusmatch

De naam zegt al voldoende. Bij 50plusmatch ligt de focus op 50plussers en senioren. Het is namelijk moeilijk een nieuwe relatie te beginnen als je op leeftijd bent. Daar speelt 50plusmatch goed op in. Daadwerkelijke cijfers en aantal leden zijn niet bekend, maar wel is het duidelijk dat er duizenden berichten per dag worden verstuurd via de website.

Qupid

Bij Qupid vind je gelijkgestemden die op zoek zijn naar een erotisch avontuurtje, zonder verplichtingen. Met 165.000 leden is er altijd wel iemand bij jou in de buurt.

C.Date

Anoniem, veilig en zonder verplichting daten via C.Date. Bij C-date kun je terecht voor een normale, maar ook voor een spannende avontuur zonder verplichtingen. Je hebt het helemaal in eigen handen. Via de datingsites worden er dagelijks meer dan 10.000 berichten verstuurd en zijn er duizenden nieuwe leden wereldwijd.

Secretflirt

Secretflit is een wat kleinere datingsites dat zich richt op ‘Friend with benefits’. Hier moet je dus niet zijn als je op zoek bent naar een relatie, maar wel voor een avontuurtje.

Casual Dating

Casual Dating is een onbekende datingwebsite dat minder gericht is op een relatie, maar meer op een leuk avontuurtje. Zo zeggen ze dat je er snel leuke dames en heren ontmoet.

Datingeasy

Datingeasy is een eenvoudige datingsite waar je gratis voor kunt registreren. De datingsite heeft geen fictieve profielen. Je ontmoet dus enkel andere singles.

Metjou

Metjou is een datingsite dat zich focust op de doelgroep 30 t/m 45 jaar. De site kenmerkt zich door eenvoud, gebruiksgemak en snelheid.

Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is een online datingsite geschikt voor singles uit Nederland en België. De datingsite telt duizenden leden. Wil je het proberen? Meld je dan gratis aan en krijg direct toegang tot alle profielen en foto’s.

Stedendating

De naam van deze datingsite geeft het al prijs. Stedendating richt zich op singles op lokaal niveau. Dit betekent dat je voornamelijk singles krijgt te zijn bij jou in de buurt. Zo houd je het lekker dicht bij huis.

Weet wie je date

Veilig daten bij ‘Weet wie je date’. Dit is een datingsite waar je terecht kunt voor een date, vaste relatie of mailcontact. Dit kan op verschillende manieren via een chat of anoniem berichtensysteem. Verder worden alle profielen handmatig gecontroleerd zodat je veilig kunt daten.

alle datingsites
Voorkeuren
Categorieën