Gratis datingsites vergelijken

Als Nederlander wil je natuurlijk niet betalen voor een datingsites. Daarom focussen wij op deze pagina ons op alle gratis datingsites van Nederland. Natuurlijk zit er een verschil tussen een betaalde en gratis datingsites, maar voor als je echt op zoek bent naar gratis kun je rustig verder kijken bij onderstaande datingsites.

Paiq

Paiq is één van de populairste gratis datingsites van Nederland. Je kunt gratis chatten, speeddaten en je krijgt matches. Dit allemaal is helemaal gratis! Ook is er een app beschikbaar zodat je overal in Nederland kunt daten. Dus waar wacht je nog op? Aanmelden is gratis.

Knuz

Knuz neemt de tweede plek in van gratis datingsites. Daten is 100% gratis, mobiel en er zijn geen verplichtingen. Schrijf je in en zet de eerste stap naar online daten. Het bestand van Knuz bestaat uit circa 200.000 singles. Knuz is voor iedereen. Ben jij de volgende?

gratis dating

HappyPancake

HappyPancake is de nummer 1 datingsites in Zweden en Finland. Dit willen zij ook in Nederland worden. Zo zijn er geen verborgen kosten en bieden zij kwaliteit online dating aan, helemaal gratis. Wel krijg je af en toe een advertentie te zijn om de kosten te dekken. Dit is geen drempel, want daten via HappyPancake blijft gratis.

Gratisdating.nl

Gratis dating voor iedereen bij gratisdating.nl. Alle functionaliteiten zijn en blijven gratis. Wel zijn er VIP functies met extra functionaliteiten, maar dit geheel vrijblijvend. Wil je gewoon leuke singles ontmoeten? Dan is een gratis account voldoende. Neem anders een kijkje, want aanmelden is gratis.

Klik2match.nl

Klik2match is nog een gratis datingsite waar je gratis terecht kunt voor het ontmoeten van singles. Af en toe krijg je een advertentie te zien en aan de hand van de advertenties worden de kosten gedekt. Dit geeft jou de mogelijkheid tot gratis daten. Meld je gratis aan en ontdek de voordelen.

Gratis profiel aanmaken

Bij bijna alle datingsites kun je een gratis profiel aanmaken. Je registreert je bij de datingsites, je kunt foto’s toevoegen en je kan een algemeen tekstje schrijven voor andere singles. Het enige probleem is vaak dat je niet kunt reageren op berichten of berichten kunt versturen. In dat geval is er een abonnement vereist. Het geeft je echter wel de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de datingsites. Bevalt het systeem je? Is het gebruiksvriendelijke? Heeft de datingsites een app? Voordat je een abonnement afsluit kun je deze functionaliteiten al bekijken en proberen. Dit is hoe een standaard datingsites zoals Peper, Lexa en Relatie Planet werken. Echter bestaan er ook volledig gratis datingsites in Nederland. Die specifieke datingsite’s vind je terug op deze pagina. Doe er je voordeel mee!

Nadeel van gratis datingsites

Gratis klinkt natuurlijk leuk, maar er hangt ook een groot nadeel aan echte gratis datingsites. Iedereen kan zich registreren voor de gratis datingsites en jouw profiel bekijken. Dit betekent ook dat je ongewenste berichten en verzoeken krijgt. Lang niet iedereen is serieus bij een gratis datingsites en gebruikt het meer als een tijdverdrijf. Een betaald abonnement houdt ongewenste leden buiten de deur. Houd hier rekening mee als jij je aanmeldt voor één van deze gratis datingsites.

Waarom een gratis datingsites?

Als je nieuw bent met online dating kan een gratis datingsites de eerste stap zijn. Je kunt dan in alle rust kijken hoe het in zijn gang gaat. Meld je aan en neem eens een kijkje. Verder is het laagdrempelig en zijn er voldoende leden die ook op zoek zijn naar de liefde.

krant aanbiedingen
Voorkeuren
Categorieën
krant aanbiedingen