Top 10 datingsites van Nederland

0
381

Iedereen die op zoek is naar een datingsites loopt tegen hetzelfde probleem aan, welke datingsite is het beste? Een vrij eenvoudige vraag, maar het antwoord daarop is niet simpel. Iedereen heeft namelijk specifieke voorkeuren en wensen. Daar spelen de datingsites dan ook op in. Wij houden onze top 10 datingsite van Nederland daarom beperkt tot datingsites die een zo’n breed mogelijk publiek aanspreken. Bij de grote datingsites kun je namelijk in het systeem zelf je wensen en voorkeuren opgeven, maar wij houden wel rekening met de wensen van gebruikers. Lees daarom snel verder en ontdek onze top 10.

1Relatieplanet

Relatieplanet is niet voor niets al meerdere jaren de nummer één in online dating. Zij winnen telkens de website van de jaar verkiezingen in de categorie dating. Meerdere succes verhalen beginnen bij Relatieplanet. Zij behoren dan ook tot de top als het om dating gaat. Dat mag ook wel, want dating is niet goedkoop. Met een bedrag van €24,95 kun je onbeperkt daten via Relatieplanet. Het aanmaken van een profiel is echter gratis, dus je kunt een kijkje nemen in het systeem.

Bezoek website

2Lexa

Lexa is een goede tweede keus en kan voor sommige singles zelfs op de eerste plek komen. Zij zijn de plek voor singles die op zoek zijn naar een relatie. In vergelijking met andere datingistes is Lexa heel transparant in het aantal leden en succesverhalen. Na meer dan 300.000 relaties is dat natuurlijk ook niet zo gek. Met zoveel succes zou ik het ook van de daken schreeuwen. De prijs is vergelijkbaar met Relatieplanet en de mogelijkheden zijn erg breed. Het fijne van Lexa is dat er vaak ook gratis dagen zijn. Je ontvangt dan 3 dagen gratis toegang tot het systeem om het eerst te proberen.

Bezoek website

3Parship

Parship heeft het succes te danken aan de wetenschap. Zij bieden namelijk een persoonlijkheidstest aan. Je kunt deze test direct invullen en aan de hand daarvan krijg je voorstellen te zien. Door deze persoonlijkheidstest vindt 1 op de 3 een partner bij Parship. Dat is maar liefst 33%! Ook Parship behoort tot de top en is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar de liefde.

Bezoek website

450Plusmatch

Als je 50 jaar of ouder bent en je zoekt naar een (nieuwe) liefde, dan is 50Plusmatch de beste optie. Zij zijn niet alleen de grootste 50 Plus Dating site, maar ook de leukste! Het vinden van een nieuwe partner was nog nooit zo simpel. Iedereen die 50 jaar of ouder is kan hier terecht. Dit betekent dat 50plusmatch ook geschikt is voor senioren.

Bezoek website

5E-Matching

Het belangrijkste van daten is dat je onder gelijkgestemden bent. Daarom focust e-Matching zich enkel op singles op niveau. Dit betekent dat alle singles minimaal HBO hebben gestudeerd. De datingsite is daarom ook enkel bestemd voor hoger opgeleiden. Zo is het makkelijk iemand te vinden met dezelfde interesses en ideeën.

Bezoek website

6Pepper

Pepper pakt het anders aan dan de traditionele datingsites. Zij vinden namelijk dat foto’s meer zeggen dan een profiel. Bij Pepper kun je dus een eigen collegae maken met foto’s van je interesses, hobby’s of andere foto’s. Je bepaalt zelf wat je wel of niet laat zien. Meld je gratis aan en probeer het eens. Je bent tot niets verplicht!

Bezoek website

7Be2

De datingsites be2 pakt het ook anders aan. Aan de hand van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest krijg je voorstellen van de datingsites. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar geschikte singles, maar dit doet be2 dus voor je. De voorstellen krijg je in je profiel te zien, maar je bepaalt zelf of je contact wilt opnemen met de desbetreffende single. Het fijne van be2 is dat ze ook een app bieden.

Bezoek website

8eMatch

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan kun je ook bij eMatch terecht. Zij zijn misschien niet zo groot als Lexa en Relatieplanet, maar toch ontvangen zij meer dan 1000 aanmeldingen per week. Het fijne van eMatch is de hoge slagingskans van 1 op 3. Na aanmelding kan je dus direct op zoek gaan naar leuke singles bij jou in de buurt.

Bezoek website

9Novamora

Is je relatie of huwelijk een sleur geworden en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan ben je bij Novamora aan het juiste adres. Hier kun je nieuwe avonturen ontdekken zonder dat je relatie of huwelijk in gevaar loopt. Doordat zij ook op de radio adverteerder komen er dagelijks nieuwe gebruikers bij. Je hoeft dus niet single te zijn om je aan te melden bij Novamora.

Bezoek website

10Knuz

Als het om gratis datingsites gaat, dan is Knuz veruit de grootste! Wij geven Knuz daarom ook een plekje in onze top 10 zodat wij alle wensen vullen. Door de laagdrempelige Het is niet te vergelijken met een betaalde datingsites, want veel mensen maken natuurlijk misbruik van een gratis account waardoor oplichting en beperkingen voorkomen. Natuurlijk moet je zelf slim genoeg zijn om hier niet in te trappen.

Bezoek website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here